sâmbătă, 13 februarie 2016

Rulouri din piept de curcan cu bacon si ardei copt


Ingrediente:
  • 15 fasii subtiri din piept de curcan (le putem bate, daca dorim)
  • 15 felii de bacon
  • 15 felii subtiri de cascaval
  • ardei copt
  • sare
  • piper

Cum procedam:

Pudram fasiile de piept de curcan cu sare si piper, apoi formam rulourile, astfel: asezam pe blatul de lucru cate o felie de bacon, deasupra una de carne, apoi una de cascaval si la final o bucatica de ardei copt.
Rulam cu grija si fixam cu o scobitoare. Procedam asa cu toate ingredientele, apoi aliniem frumos rulourile intr-o tava, pe hartie de copt.
Le stropim cu putin ulei (eu folosesc un pulverizator), optional si putin vin, apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit, la 180 grade.

Le tinem 25 minute, apoi inlaturam folia de aluminiu de deasupra (cu grija, sa nu ne arda) si mai lasam tava la cuptor inca 15 minute, pana se rumenesc frumos.
Sunt foarte apreciate la noi, drept urmare nu am reusit sa le pozez in tava, dupa ce le-am scos din cuptor.
Le putem servi alaturi de garnitura preferata, sau doar alaturi de o salata/muraturi.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu