vineri, 22 ianuarie 2016

Briose cu branza si fulgi de ciocolata



Ingrediente:
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 120 ml iaurt
  • 100 g unt
  • 300g branza dulce, scursa bine de zer
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 200 g fulgi de ciocolata  
In bolul de la mixer punem ouale, zaharul si un praf de sare si mixam bine, pana se spumeaza. Adaugam apoi untul topit, dar rece, apoi iaurtul si amestecam bine.
Stingem praful de copt cu putin otet de mere, il punem in compozitie, punem si coaja de lamaie si omogenizam.
Adaugam treptat faina, amestecand usor cu lingura, apoi punem branza maruntita, fulgii de ciocolata si omogenizam.
Turnam in forme de briose si coacem in cuptorul incins la 180 grade cca 30 minute, pana se rumenesc usor si trec testul scobitorii.
Au iesit 14 briose.

Sunt usor umede la interior, iar amestecul de branza si ciocolata le face irezistibile.
S-au consumat prea repede, nu am mai apucat sa fac poze si in sectiune :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu