marți, 10 februarie 2015

Ministrudele cu branza dulce


Ingredientele si procedura sunt cele de la reteta de cornulete fragede si rapide

Pentru umplutura:
  • branza dulce scursa bine de zer, cca 500 g
  • 3-4 linguri zahar
  • 2 linguri gris
  • stafide sau bucatele de fructe uscate (optional)
Pregatim aluatul, il lasam la frigider 1/2 ora, apoi il rasturnam pe masa de lucru pudrata bine cu faina, face un rulou de grosimea incheieturii mainii si-l taiem in bucati cam de 3 cm grosime.
Luam fiecare bucata in parte, o intindem pe masa de lucru sub forma unui dreptunghi de cca 10 cm latime si cat de lung iese (trebuie sa fie subtire). Asezam umplutura de branza in lungul fasiei de aluat, apoi rulam atent aluatul si-l taiem in bucatele cat de mari vrem (cam 5 cm). Asezam bucatile in tava, pe hartie de copt, si continuam operatiunea pana cand terminam materia prima.

Le coacem in cuptorul preincazit pana cand se rumenesc usor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu