duminică, 18 ianuarie 2015

Briose cu legume si bacon



Ingrediente:
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 100 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • bacon sau sunca de Praga taiate bucatele 
  • legume congelate (am folosit ardei, mazare, morcov, porumb, cateva pastai)
Punem la fiert o oala cu apa si, cand da in clocot, punem legumele, le lasam sa dea in cateva clocote, apoi le punem la scurs intr-o sita.
BAtem bine oul cu un varf de cutit de sare, apoi punem uleiul, laptele si omoggenizam bine, dupa care adaugam faina si praful de copt.

Punem legumele si bucatile de bacon/sunca in aluat, umplem cu ele (cam 3/4) cateva forme de silicon unse in prealabil cu putin ulei si dam la cuptor, la 180 grade, pana cand se rumenesc frumos.
Au rezultat 7 briose.

Au iesit foarte bune, fetita mea de 10 luni a mancat cu placere, insa baiatul nu prea le-a apreciat.
Data viitoare voi pune mai putine legume, poate or sa ii placa mai mult :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu